Hogyan profitálhatsz legtöbbet egy szakmai továbbképzésből?!

Manapság már rengeteg magas szintű, neves hazai és külföldi oktató által tartott szakmai továbbképzés érhető el különböző témában gyógytornászok, masszőrök, mozgásterapeuták, edzők számára.

Ezek a képzések olyan szakembereknek szólnak, akik korábban már tanultak anatómiát, biomechanikát, élettant és van gyakorlatuk a palpációban, fejlett a tapintási készségük.

Mivel az oktatók feltételezik, hogy a továbbképzés résztvevői valamennyien rendelkeznek mindezen ismeretekkel és képességekkel, a képzésük anyagát erre építik, ezért a tananyag NEM tartalmazza az alapismereteket és a készségek fejlesztéséhez szükséges információkat.

Legyél őszinte magadhoz!!!

 

Mennyire ismered részletesen az anatómiát és mennyire fejlett a palpációs képességed?

Tapasztalatunk szerint mind hazánkban, mind külföldön elvégezhető képzéseken a résztvevők elenyésző hányada rendelkezik aktuális, a gyakorlatban is alkalmazható, a továbbképzés szakmai anyagát megalapozó anatómiai ismeretekkel és palpációs képességekkel.

Ha a továbbképzés alatt Neked azon kell gondolkoznod, hogy hol is van az az izom, milyen kapcsolatokkal rendelkezik, hogyan lehet kitapintani, hogyan tudod  leellenőrizni, hogy megfelelő helyen tapintod-e, rengeteg értékes információról maradsz le. Ha emiatt nem látod át és érted meg az anatómiai összefüggéseket, akkor a továbbképzés anyagának jelentős része kárba vész és nem tudod majd megfelelően, kellő hatékonysággal alkalmazni azokat.

A tanulás befektetés a jövődbe, melyre pénzt, időt és energiát áldozol, hogy az ott megszerzett ismereteket kamatoztadhasd a mindennapi munkánkban. Vedd komolyan!

Egy képzés megtérülése nem csak a tananyagon és az oktatón múlik, hanem rajtad is!

Amennyiben felkészülten, biztos alapokkal érkezel, akkor a befektetésed sokkal gyorsabban térül meg!

Mi a TestMűhely-ben azt tűztük ki célul, hogy az alapok kiszélesítésével és megerősítésével felvértezve képes legyél bármilyen hazai vagy nemzetközi továbbképzésből a lehető legtöbbet profitálni, megtanulni, és a mindennapi gyakorlatban sikeresen alkalmazni.

Hiánypótló, egyedülálló képzésünk, ami megalapozza mindezt és hozzásegíthet céljaid eléréséhez, az Alkalmazott Anatómia.

Képzéseinken nagy hangsúlyt fektetünk a palpációs készség és a gyakorlati anatómiai ismeretek fejlesztésére!